Top
Saffire Keramische BBQ Zwart 19 inch/48 cm Large Silver
  • Saffire Keramische BBQ Zwart  19 inch/48 cm Large Silver
1.049,00

De Saffire Keramische BBQ Zwart Inbouw 19 inch/48 cm Large Brons. De brons-versie is gemaakt met metalen banden en een metalen kop, er is ook een RVS versie waarbij de banden en knop van RVS is. Deze keramische barbecue is eenvoudig te gebruiken en is zeer snel op temperatuur en uitermate geschikt voor slow cooking. De Saffire Grill & Smoker houdt warmte & vocht vast en dat is wat een keramische BBQ zo fantastisch maakt om op te koken. Door het slow coooking proces gebruikt deze BBQ grill ook nog eens weinig houtskool. 
Uniek is de chipfeeder om veilig en makkelijk rookmot toe te voegen aan de gloeiende kolen zo krijgt u de lekkerste aroma's aan uw vlees, vis of groenten. De Saffire Grill & Smoker is geschikt om op te koken bij alle weersinvloeden zoals kou, regen en wind Dit heeft geen invloed op de temperatuur. Het geheim van de keramische BBQ is controle van de temperatuur, dat is bij deze zeer constant.
Een groot verschil met de andere merken keramische BBQ's is de service & garantie op de Saffire. Lees deze op uw gemak door en overtuig uzelf van deze prima regeling. Deze garanties zijn alleen geldig bij de eerste eigenaar, deze wordt geregistreerd via ons als dealer.

Dit type is geschikt om in te bouwen in uw tuinmeubel of keukenblad.

Saffire Grill & Smoker Roodbruin Inbouw 19 inch/48 cm Large Brons wordt compleet geleverd met:

Roosterverhoger
RVS rooster
Deflectorplaat voor low&slow BBQ
Aspook & chipfeeder
Voetjes om op te zetten

Omdat dit een zeer bijzonder specialistisch product is is de levertijd is afhankelijk van de voorraad van de importeur. Wij informeren u graag. Indien de BBQ aanwezig is leveren wij hem binnen enkele dagen bij u af.