Top
Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G
  • Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G
  • Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G
  • Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G
627,44

PARIS DELUXE 570 G

Deze barbecue heeft 2 ringbranders met elektronische ontsteking en geïntegreerde draaibare EASY FLIP trechter voor direct en indirect grillen. 

De EASY FLIP trechter biedt u de mogelijkheid om de warmteverdeling op enkele seconden tijd van direct naar indirect te veranderen. Tegelijk verhindert hij als intelligent beschermschild de schadelijke vetvlammenbrand en ongewenste rookontwikkeling
Een enkele handeling volstaat om van direct naar indirect grillen, koken en bakken te wisselen: gewoon de EASY FLIP trechter omdraaien.

De barbecue heeft een eenvoudig, open design met opberging voor de gasfles. Ook beschikt hij over een bestekhouder. Hij heeft een gietijzeren kookplaats aan de zijkant, met een afdekplaat van graniet en handdoekhouder. De deksel heeft een houten handvat. De 4 blokkeerbare zwenkwielen zorgen ervoor dat de barbecue mobiel en stabiel is. 
Het uitneembare scharnierdeksel van RVS zorgt ervoor dat je open kan grillen en de deksel gemakkelijk kan openen en sluiten. Ook beschikt deze deksel over een geïntegreerde temperatuurmeter.