Top
BBQ op kolen

Houtskool bbq geeft de beste smaakbeleving

Een houtskool bbq geeft uiteraard de beste smaakbeleving. De Rösle BBQ bijvoorbeeld staat voor top kwaliteit barbecueën. Wil je heerlijk culinaire barbecueën? Kies dan voor een Saffire keramische BBQ. Diverse smaakvariantjes zijn hiermee mogelijk. Een traditionele houtskool bbq geeft vaak veel rookvorming. Hierdoor is een houtskool bbq vaak niet toegestaan in een appartementencomplex en ook niet handig op een patio, boot of camping. Bekijk de stoere Amerikaanse BBQ of de rookvrije LotusGrill BBQ!

Kolen bbq met allerlei voordelen

De LotusGrill is de nieuwste kolen bbq met allerlei voordelen. De vrijwel reukloze kolen bbq heeft minimale rookvorming doordat het vet niet op het houtskool terecht kan komen. Verder is deze kolen bbq gebruiksklaar binnen 3 minuten en blijft de buitenste schaal koud, waardoor er geen risico is op brandwonden. Bestel nú een Lotusgrill kolen BBQ XL en u kunt barbecuen waar u maar wilt!
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker.
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker.
Smoker in USA western stijl. Gave afsluitbare houtskool barbecue. Etenswaren kunnen traditioneel gegrild worden. Ook kan vlees in de bijrookkamer worden gerookt doordat zich hierin rook ontwikkeld door het verbranden van hout!
€ 159,95
€ 139,95
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecueën op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 176,00
€ 171,00
Massieve houtskool barbecue
Massieve houtskool barbecue
Met de grootte, kracht en alle opties van deze USA western smoker was bbq'en met de hele familie nog nooit zo leuk en lekker!
€ 1.230,00
Grote Amerikaanse BBQ
Grote Amerikaanse BBQ
Grote houtskool barbecue smoker in USA western stijl. Trendy Amerikaanse BBQ met bijrookkamer en leuk rookkanaal als pijp op de bbq. Grote houtskool barbecue waarop je standaard kan barbecuen én waarop je vlees kan roken.
€ 249,95
€ 199,95
Houtskool rookoven Fairfax
Houtskool rookoven Fairfax
Zelf vis roken of vlees met de houtskool rookoven Fairfax. Deze rookoven brengt een geheel nieuwe culinaire ervaring en combineert verschillende bereidingsmogelijkheden!
€ 445,00
€ 395,00
Houtskool grill No.1 Belly F50 zwart (Ø 50 cm)
Houtskool grill No.1 Belly F50 zwart (Ø 50 cm)
Het scharnier van de houtskool grill zorgt voor snel openen en sluiten van het deksel met één hand. De ergonomische hoogte van 80 cm zorgt voor een comfortabele werkhouding op de grill. De grote aslade zorgt ervoor dat de BBQ stofvrij blijft.
€ 169,00
Zware grillwagen Tepro Atlanta
Zware grillwagen Tepro Atlanta
Evenementen barbeque grillwagen. De stevige gigantische zware grillwagen Atlanta is een echte all-rounder. Deze zware grillwagen is niet alleen groot genoeg voor de XL familie, ook voor gebruik bij evenementen of partijen.
€ 149,95
Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
Saffire houtskool grill is een robuuste unieke keramische BBQ. De Saffire keramische BBQ is zeer snel op temperatuur en daarmee uitermate geschikt voor slow cooking. Dankzij een brede bodem onder de vuurkorf staan de interne onderdelen stabieler.
€ 1.049,00
Lotus Gardengrill XXL Diepblauw
Lotus Gardengrill XXL Diepblauw
De nieuwste sensatie in BBQ land is de Lotus Gardengrill XXL. Met zijn grill oppervlakte van bijna 60 cm is het de grootste rookvrije BBQ verkrijgbaar. Nooit meer lang wachten tot u kunt BBQ'en.
€ 422,00
€ 407,00
Houtskool bbq grill
Houtskool bbq grill
Amerikaanse stijl bbq? Deze houtskool bbq grill heeft een afsluitbaar deksel om het vlees goed te kunnen laten garen. Bestel nú deze grillwagen!
€ 189,00
€ 159,00
Houtskoolgrill XXL, Tepro Toronto
Houtskoolgrill XXL, Tepro Toronto
XXL barbecue met speciaal inzetrooster voor het verassen van uw gasten! Verwijder het inzetrooster voor nog meer mogelijkheden!
€ 220,00
Saffire Keramische BBQ 19 inch/48 cm Large Silver editie
Saffire Keramische BBQ  19 inch/48 cm Large Silver editie
Saffire BBQ Silver versie is het summum van de keramische BBQ met RVS onderdelen en een unieke chipfeeder onderscheidt hij zich van alle andere kamado's!
€ 1.495,00
BBQ Smoker F50-S
BBQ Smoker F50-S
Rookoven Rösle om heerlijke grote stukken vlees en vis mee te kunnen roken. Grilloppervlakte van deze houtskool barbecue is 2 x 50 cm doorsnede en heeft een geïntegreerd waterbassin. Zelf heerlijk vlees bereiden op deze BBQ Smoker!
€ 425,00
LotusGrill XL rookvrije bbq
LotusGrill XL rookvrije bbq
Snel houtskool barbecueën? LotusGrill XL rookvrije barbecue is 44 cm in doorsnede. Hiermee is de LotusGrill XL ideaal voor groepen van 6 tot 10 personen. De houtskool bbq is binnen 3 minuten gebruiksklaar!
€ 245,00
€ 215,00
Grillwagen Tepro
Grillwagen Tepro
De stevige gigantische grillwagen Dallas is een echte all-rounder. Grillwagen met een groot grilloppervlak voor ideaal om met grotere groepen te barbecuen. De Dallas grillwagen van Tepro staat voor Duitse degelijkheid.
€ 270,00
€ 215,00
Lotus Gardengrill XXL Antraciet Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Lotus Gardengrill XXL Antraciet
De nieuwste sensatie in BBQ land is de Lotus Gardengrill XXL. Met zijn grill oppervlakte van bijna 60 cm is het de grootste rookvrije BBQ verkrijgbaar. Ook bij deze Lotusgrill heeft u alle gemak van het super makkelijke en gebruiksvriendelijke startsysteem.
€ 422,00
€ 407,00
LotusGrill XL Antraciet
LotusGrill XL Antraciet
Design tafelbarbeque LotusGrill XL antraciet. Prachtige antraciet bbq met grillrooster van 44 cm doorsnede. De LotusGrill XL is een uniek design tafelbarbecue en zal prachtig staan in uw tuin, balkon of patio!
€ 245,00
€ 215,00
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Rookvrije barbecue van LotusGrill. Je kunt nu altijd en overal waar je wilt barbecueën zonder schadelijke stoffen. Mooie LotusGrill Classic antraciet bbq welke binnen drie minuten gebruiksklaar is. Nú inclusief handige draagtas!
€ 171,00
€ 149,00
LotusGrill Classic tafel bbq
LotusGrill Classic tafel bbq
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecuen op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 162,00
BBQ Houtskool F50 Sport
BBQ Houtskool F50 Sport
BBQ met verwijderbare aspan. De F50 sport is een Rosle houtskoolbarbecue met praktisch scharnierend deksel. De temperatuur van de barbecue kan door het instellen van de luchttoevoer precies geregeld worden. Unieke houtskoolbarbecue!
€ 229,95