Top
BBQ op kolen

Houtskool bbq geeft de beste smaakbeleving

Een houtskool bbq geeft uiteraard de beste smaakbeleving. De Rösle BBQ bijvoorbeeld staat voor top kwaliteit barbequen. Wil je heerlijk culinaire barbequen kies dan voor een Saffire keramische BBQ. Diverse smaakvariantjes zijn hiermee mogelijk. Een traditionele houtskool bbq geeft vaak veel rookvorming. Hierdoor is een houtskool bbq vaak niet toegestaan in een appartementencomplex en ook niet handig op een patio, boot of camping. Bekijk de stoere Amerikaanse BBQ of de nieuwe LotusGrill BBQ!

Kolen bbq met allerlei voordelen

De LotusGrill is de nieuwste kolen bbq met allerlei voordelen. De vrijwel reukloze kolen bbq heeft minimale rookvorming doordat het vet niet op het houtskool terecht kan komen. Verder is deze kolen bbq gebruiksklaar binnen 3 minuten en blijft de buitenste schaal koud, waardoor er geen risico is op brandwonden. Bestel nú een Lotusgrill kolen BBQ XL en u kunt barbecuen waar u maar wilt!
Kogelgrill Air F50
Kogelgrill Air F50
BBQ op kolen van Rösle type no 1 air F50. Kogel BBQ met een gepatenteerd air control susteem om het gerecht optimaal te laten garen. Unieke kogel BBQ met de home & trend innovatie award.
€ 299,00
BBQ Houtskool F60
BBQ Houtskool F60
€ 399,00
LotusGrill Classic Roestvrijstaal Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
BBQ van roestvrijstaal. Rvs LotusGrill classic is een prachtige design houtskool BBQ voor in de trendy tuin of balon. Bestel nú de rookvrije unieke rvs LotusGrill classic met een leuke korting!
€ 249,95
€ 224,95
BBQ Houtskool F60 Sport
BBQ Houtskool F60 Sport
€ 329,00