Top
Greek Fire houtskool briketten 10 kilo
Nieuw
  • Greek Fire houtskool briketten 10 kilo
  • Greek Fire houtskool briketten 10 kilo
  • Greek Fire houtskool briketten 10 kilo
23,50
per doos
Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Voorraad: 0

Houtskool briketten van Greek Fire zijn voor de echte pro's

GREEK FIRE Grill-houtskool briketten zijn gemaakt van de krullen en het zaagsel uit beuken-, eiken- en hardhout. De houtskool briketten worden zonder chemische, en zonder natuurlijke, bindmiddelen in de juiste vorm geperst. Onder hogedruk gaat het gemalen hout een verbinding aan. Aansluitend worden de vormen ca. 4 dagen lang gebrand en na het afkoelen worden de houtskool briketten in stukken gebroken.

 
GREEK FIRE Grill-houtskool briketten voldoen vanwege haar hoge koolstof inhoud van 87 % en het laag as gehalte van slechts 6% volgens de DINplus-norm. De GREEK FIRE Grill-houtskool briketten bereiken een piek temperatuur van 400 graden Celsius, te danken aan zijn hoge koolstof inhoud van 87% en de innovatieve vorm (temperatuur is afhankelijk van de hoeveelheid briketten).

Greek fire houtskool heeft een zeer lange brandtijd

GREEK FIRE houtskoolzal gemiddeld 4 – 6 uur branden. Dat is aanzienlijk langer dan traditionele houtskool. Maar in een normale 57 cm kogelbarbecue, op lage temperatuur, hebben we tot 16 uur gemeten. GREEK FIRE houtskool wordt geproduceerd als een zuiver natuurproduct, zonder bindmiddel. Ze roken en ruiken niet en zijn geschikt voor ook geschikt voor een barbecue op het balkon. GREEK FIRE Grill-houtskoolbriketten worden afgeleverd in stabiele dozen van 10 kg en zijn eenvoudig te stapelen en op te slaan.

 
GREEK FIRE Grill-houtskoolbriketten laten in tegenstelling tot normaal houtskool slechts 6 % as na. Bij het grillen, zowel in huis of de professionele keuken, ontstaat daardoor veel minder stof en as residu. Tot slot kan je GREEK FIRE houtskool schoonmaken met water, als je ze kort gebruikt hebt om te grillen en ze nog lang niet opgebrand zijn. Pak met een metalen tang de briketten uit het vuur en spoel het witte gedeelte af met water. Daarna laten drogen, en vervolgens kunt u er weer mee grillen.Reviews (0)
Type de code over