Top
Saffire keramische BBQ roodbruin
  • Saffire keramische BBQ roodbruin
1.049,00
Verwachte levertijd: 4 dagenVoorraad: 2

Keramische BBQ ideaal voor slow cooking

Keramische BBQ Saffire is roodbruin van kleur enheeft een rooster van 48 cm doorsnede. Deze brons-versie is gemaakt met metalen banden en een metalen kop. Deze keramische BBQ is er ookin een RVS versie waarbij de banden en knop van RVS is. Deze keramische BBQ is eenvoudig te gebruiken en is zeer snel op temperatuur en daarmee uitermate geschikt voor slow cooking. De Saffire Grill & Smoker houdt warmte & vocht vast en dat is wat een keramische BBQ zo fantastisch maakt om op te koken. Door het slow coooking proces gebruikt deze BBQ grill ook nog eens weinig houtskool. 

Saffire grill voor optimale controle van de temperatuur

De Saffire grill heeft een unieke chipfeeder om veilig en makkelijk rookmot toe te kunnen voegen aan de gloeiende kolen. Zo krijgt u de lekkerste aroma's aan uw vlees, vis of groenten. De Saffire Grill & Smoker is geschikt om op te koken bij alle weersinvloeden zoals kou, regen en wind Dit heeft geen invloed op de temperatuur. Het geheim van de Saffire grill is controle van de temperatuur, dat is bij deze zeer constant.

Een groot verschil met de andere merken keramische BBQ's is de service & garantie op de Saffire. Lees deze op uw gemak door en overtuig uzelf van deze prima regeling. Deze garanties zijn alleen geldig bij de eerste eigenaar, deze wordt geregistreerd via ons als dealer. Dit type keramische BBQ is ook uitermate geschikt om in te bouwen in uw tuinmeubel of keukenblad.

Saffire Grill & Smoker roodbruin large brons wordt compleet geleverd met:
  • Roosterverhoger
  • RVS rooster
  • Deflectorplaat voor low&slow BBQ
  • Aspook & chipfeeder
  • Voetjes om op te zetten
Omdat dit een zeer bijzonder specialistische keramische BBQ is is de levertijd afhankelijk van de voorraad. Wij informeren u graag over de actuele levertijden. Indien de BBQ aanwezig is leveren wij hem binnen enkele dagen bij u af. 


Gerelateerde producten