Top
OFYR Classic 85-100
Nieuw
  • OFYR Classic 85-100
1.695,00
Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 2

OFYR bbq in prachtig cortenstaal

OFYR bbq Classic is een prachtig object van cortenstaal en ontworpen om in iedere omgeving te passen. Als u de OFYR bbq aansteekt wordt ieder buiten evenement een speciale beleving. De OFYR bbq staat voor het nieuwe buitenkoken. Heerlijk bakken, grillen en koken kan op de OFYR bbq. De brede platte rand van de kegelvormige vuurschaal is het kookoppervlak en door het vloeiend verloop van de warmte bereikt de plaat verschillende temperaturen waardoor u tegelijkertijd verschillende gerechten klaar kunt maken.

Of u nu een malse biefstuk wilt grillen, langzaam groenten wilt koken, eieren bakken of zelfs wilt gourmetten, dat kan op de OFYR bbq. De OFYR bbq bestaat uit drie losse delen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is en hij heeft een zeer prettige werkhoogte van 100 cm. 

OFYR Classic 85-100 cm

De OFYR Classic is makkelijk te onderhouden en schoon te houden. Etensresten en overtollige olie kunt u met een spatel van de plaat afvegen en daarna de plaat van de OFYR classic afdoen met een vochtige doek en de OFYR Classic is weer klaar voor volgende gebruik. De OFYR Classic 85-100 is voor elk jaargetijde, lange avonden met vrienden en familie. Dit omdat de OFYR ook een 4 metere rondom hitte uitstraalt. De OFYR Classic kan door het robuuste cortenstaal in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Het staal krijgt na verloop van tijd een mooie patina laag.