Top
Gasboil Barbecue Venezia
  • Gasboil Barbecue Venezia
  • Gasboil Barbecue Venezia
  • Gasboil Barbecue Venezia
  • Gasboil Barbecue Venezia
786,78

Gas barbecue VENEZIA 570 GDe barbecue beschikt over 2 ringbranders met elektronische ontsteking en geïntegreerde draaibare EASY FLIP trechter voor direct en indirect grillen. De EASY FLIP trechter biedt u de mogelijkheid om de warmteverdeling op enkele seconden tijd van direct naar indirect te veranderen. Tegelijk verhindert hij als intelligent beschermschild de schadelijke vetvlammenbrand en ongewenste rookontwikkeling

Een enkele handeling volstaat om van direct naar indirect grillen, koken en bakken te wisselen: gewoon de EASY FLIP trechter omdraaien.


Ook heeft deze barbecue 2 gietijzeren steakhouse-branders voor hoge temperaturen tot ca. 300°C, met afdekplaat van graniet.
Hij heeft een eenvoudig, open design met opberging voor de gasfles en bestekhouder. De royale aflegvlakken van graniet met zelfsluitende lade en handdoekhouder zijn ideaal tijdens het koken. 
De deksel heeft een houten handvat. De 4 zwenkwielen die aan de barbecue zitten zijn tevens ook blokkeerbaar. Het uitneembaar scharnierdeksel van RVS dient voor het open grillen en is makkelijk te openen of sluiten. 
De deksel heeft tevens een geïntegreerde temperatuurmeter.


Reviews (0)
Type de code over