Top
BETALEN & VERZENDENUw bestelling betalen

BBQspecialist.nl biedt u verschillende mogelijkheden aan om uw bestelling te betalen.

1. Betalen met iDeal
U kunt via onze partner Mollie direct veilig in uw eigen betaalomgeving betalen middels iDeal. U dient wel de 'random reader' van uw eigen bank in de buurt te hebben. Het bedrag is vervolgens direct bij ons binnen zodat wij uw bestelling ook kunnen gaan uitleveren. Dit is de snelste manier.2. Betalen met overboeking
Wanneer u even geen 'random reader' bij de hand heeft kunt u het totaal bedrag handmatig overmaken op NL60 RABO 0317675915 ten name van BBQspecialist.nl te Willemstad. Dit altijd onder vermelding van uw ordernummer. 

Belgische klanten hebben de volgende extra gegevens nodig:
IBAN: NL60 RABO 0317675915
BIC: RABONL2U

3. Betalen met Paypal
Wanneer u een account heeft bij Paypal kunt u ook middels Paypal betalen. Hiervoor moeten wij helaas wel wat extra kosten in rekening brengen. Dit omdat Paypal ons ook extra kosten per transactie in rekening brengt.
4. Betalen met Mister Cash
Voor onze Belgische klanten hebben wij ook de mogelijkheid om middels Mister Cash te betalen. Dit is de Belgische variant van iDeal. U dient hiervoor ook een account te hebben bij Mister Cash.Direct na ontvangst van het bedrag op onze rekening zullen wij de bestelling gaan verwerken. Heeft u vragen over het betalen? Bel ons gerust! 0168-851188Verzenden van uw bestelling

BBQspecialist.nl werkt vanuit een aantal verschillende distributiecentra in Nederland en voor een enkel product in Duitsland. Vóór 16:00 uur besteld is in 99% van de gevallen twee dagen erna al thuis bezorgt. 

Wanneer de BBQ van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch of per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u een BBQ elders gaat kopen. Uiteraard ontvangt u dan het geld van uw bestelling retour.

De verzendkosten zijn voor de BBQ's helemaal gratis! Voor kleinere bestellingen onder de €100,- zoals bbq accessoires wordt een kleine vergoeding van €6,95 gevraagd. Voor onze klanten uit België bedragen de verzendkosten €17,50. Wanneer de afmeting van de BBQ of het gewicht tot veel hogere verzendkosten leidt, houden wij ons het recht voor hier een extra bijdrage voor te vragen. Wij zullen uiteraard contact hierover opnemen en na uw akkoord de verzending al dan niet in gang zetten. Bij Belgische klanten kan de verzending helaas wat langer duren. 
           Retourneren van uw producten

De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken. U kunt de geleverde BBQ en BBQ accessoires in de originele staat, ongebruikt en in de orginele verpakking aan ons retourneren. De eventuele verzendkosten die hiermee zijn gemoeid zijn dan voor uw rekening.

Na retour ontvangst van uw bestelling zullen wij, na controle van de staat waarin het verkeerd, zo spoedig mogelijk het volledige door u betaalde bedrag terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen gebeuren. Verzendkosten worden bij ons berekend bij aankoopbedragen onder €100,-. Retourneert u een bestelling van boven de € 100,-? U heeft dan bij de oorspronkelijke aankoop geen verzendkosten betaald, deze zullen dan ook niet aan u terugbetaald worden.

Heeft u meerdere artikelen besteld en wilt u niet de hele bestelling retourneren? Dan krijgt u het aankoopbedrag van het retour gezonden artikel terug.
Garantie op onze BBQ's

BBQspecialist.nl hanteert de garantievoorwaarden zoals deze vanuit de diverse merken wordt gehanteerd. 
Standaar voor uw barbeque geldt een garantie van één jaar voor productiefouten, en wel vanaf de aankoopdatum, mits het apparaat conform de gebruikshandleiding is gebruikt. Uw aankoopbon met daarop de aankoopdatum fungeert als garantiebewijs.
Eventuele slijtage, roestvorming, vervorming en verkleuring van de onderdelen (met name van de roestvrijstalen onderdelen) die direct met het vuur in aanraking komen, zijn normaal en worden in geen enkel geval als een productiefout beschouwd – zij zijn het logische gevolg van het gebruik van de barbecue. Specifiek het houtskoolreservoir van de Lotus grill is een slijtageonderdeel en dient regelmatig te worden vervangen.

Wij garanderen een juiste basisinstelling van de techniek. De garantie geldt niet voor schade als gevolg van normale slijtage, onjuiste behandeling of het gebruik, misbruik, foutieve installatie of reparatie. In geval van een gerechtvaardigde en tijdige reclame, zullen wij naar onze keuze reparatie of vervanging aanbieden.
De aansprakelijkheid voor verwijtbare schade aan leven, lichaam of gezondheid blijft onaangetast; Dit geldt ook voor de verplichte aansprakelijkheid krachtens de Wet Productaansprakelijkheid.

U kunt e.v.t. problemen per mail duidelijk omschreven en waar nodig ondersteund met foto's aan BBQspecialist.nl melden. Dit zal via ons of de klantenservice van de betreffende leverancier verlopen.

Heeft u nog vragen? Bel ons gerust! 0168-851188. Direct een BBQ bestellen?