Top
OFYR Island 100-100
  • OFYR Island 100-100
  • OFYR Island 100-100
2.695,00
Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 3

Buitenkeuken bbq in onze showtuin

Buitenkeuken bbq van OFYR. Een prachtige buitenkeuken bbq is deze OFYR Island. Een gaaf cortenstalen meubel welke bestaat uit een OFYR met grote houtopslag, een dik werkblad (snijblok) en een handige houder voor accessoires en specerijen. Deze OFYR buitenkeuken bbq kookeiland is het meest luxe OFYR model. Koop de OFYR voor de beste prijs direct online of kom langs in onze showtuin in Zevenbergen. De koffie staat klaar! Afmeting buitenkeuken: 97.9 x 98 x 170 cm, vuurschaal (kegel) Ø 100 cm.

Om te koken met de OFYR buitenkeuken bbq kunt u het beste plantaardige olie gebruiken met een hoge verbrandingsgraad, zoals zonnebloemolie. Als het vuur in de OFYR buitenkeuken bbq brandt duurt het nog ongeveer een half uur alvorens de maximale temperatuur van 250-300 ̊C wordt bereikt. De OFYR plaat wordt in het midden het warmst. Bij het opwarmen wordt de plaat een beetje hol richting het midden. Dit heeft verder een invloed op het bakproces en als de plaat afgekoeld is trekt deze vanzelf weer recht.

OFRY kopen? Oerdegelijke buiten barbecue

OFYR kopen is direct genietenOFYR kopen voor in de tuin? Dan koopt u naast een oerdegelijke ook een onderhoudsvrije bbq. Als u een OFYR gaat kopen dan behoeft deze namelijk weinig onderhoud. Hij kan het hele jaar buiten staan zonder afdekking. De cortenstalen sokkel en kegel zullen naar verloop van tijd een steeds donkerdere roestkleur krijgen. Deze roestlaag is de bescherming tegen doorroesten. Hoe vaker de plaat gebruikt na het OFYR kopen wordt des te beter deze tegen roest is beschermd, omdat regelmatig olie wordt ingebrand. 

Wil je een OFYR kopen, maar weet je nog nog niet hoe de OFYR werkt? Wij leggen het graag uit.


Reviews (0)
Type de code over