Top
Buitenkeuken Rösle roestvrijstaal
Nieuw
  • Buitenkeuken Rösle roestvrijstaal
  • Buitenkeuken Rösle roestvrijstaal
1.499,00

Buitenkeuken Rösle G4-SL

De nieuwe buitenkeuken G4-SL SS van Rösle: compleet gemaakt van roestvrijstaal! met verfijnde, hoogwaardige gas roosters, krachtige ontbranding van de 4 branders, gecombineerd met een schone verbranding en een fijne werkhoogte, maakt deze buitenkeuken helemaal compleet. 

XXL gas barbecue met gave en praktische afwerking 


Door in de ene kast van de gas barbecue de gasfles te plaatsen, is deze niet te zien en dus mooi en praktisch weggewerkt. De gasfles is in beide kasten van de buitenkeuken te plaatsen. De andere kast is te gebruiken voor bijvoorbeeld accessoires, zodat je al je bbq spullen altijd bij elkaar heeft liggen!

In de linker bijzettafel van de barbecue op gas zit een integreerde zij-brander. Ideaal voor het bereiden van bijvoorbeeld sauzen of bij-gerechten. Dit vlak is af te sluiten en op die manier ook te gebruiken als werkvlak. 

De temperatuur is gemakkelijk af te lezen via de ingebouwde temperatuurmeter van de gas barbecue. De temperatuur is ook te regelen via de temperatuurregelaars. 
Door de grootte, kracht en de 4 branders van deze barbecue op gas, is bbq'n met een grote groep geen probleem meer! 

Specificaties: 
- Lengte: 154 cm 
- Breedte: 60 cm 
- Hoogte: 118 cm 
- Gewicht: 70 kg
- Barbecuegebied: 70x45 cm 
- Totaal vermogen branders: 20,5 kW
- Uitgangsvermogen hoofdbrander: 17,5 kW
- Werkhoogte: 90 cm 
- Met afneembare vet vanger
- Kleur: zilver
- Gasaansluiting: 30 mbar

LET OP: Door de grootte van dit product, kan de levering wat langer duren dan 1 dag. Neem even contact met ons op voor alle actuele informatie.


Reviews (0)
Type de code over