Top
Everdure Gas Furnace 30 mbar
Nieuw
  • Everdure Gas Furnace 30 mbar
  • Everdure Gas Furnace 30 mbar
  • Everdure Gas Furnace 30 mbar
839,00

Buitenkeuken Gas Everdure Furnace 


Buitenkeuken Gas Furnace van het Britse Everdure. Beschikt over 3 gasbranders, elk voor een eigen kookzone. De gas bbq Furnace is binnen 5 minuten gebruiksklaar. Ideaal om na een drukke werkdag toch nog even snel de bbq aan te steken! 

Moderne bbq met alle gemakken en prachtig design 


Deze buitenkeuken van Everdure is prachtig vormgegeven, en bovendien in verschillende kleuren te krijgen. De 2 zijtafels bieden ruimte voor alle bbq accessoires die u gebruikt. De temperatuur is gemakkelijk te regelen met de design knoppen op de gas bbq. Extra voordeel; er is een thermometer op de dome van de gas bbq gemaakt. Hierdoor is het gemakkelijk te bepalen, hoe lang gerechten moeten garen.


Door het gietijzeren grillrooster van deze moderne buitenkeuken en de speciale vormgeving wordt de ultieme garing gecreërd. Gietijzer is namelijk het beste materiaal om te grillen en door de speciale vormgeving circuleert de warmte perfect. Het grilloppervlak is 60x50 cm, groot genoeg om de hele familie te voorzien van de heerlijke gerechten die gemaakt kunnen worden op deze stijlvolle bbq. 

De moderne bbq is voorzien van wieltjes, waardoor hij altijd verplaatsbaar is. Bovendien zit er een rem op de wieltjes, zodat hij stevig blijft staan. Door de prachtige moderne uitstraling van deze stijlvolle bbq, is hij een echte blikvanger in elke tuin! 

Vindt u de Everdure Furnace te groot? Bekijk hier dan eens de Force!


Reviews (0)
Type de code over