DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

Wij leveren zo spoedig mogelijk!

logo bbqspecialist.nl oranje
Maak nú een account aan en ontvang  direct een kortingscode t.w.v. 5%!
KLIK HIER

Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G

619.00

Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G heeft 2 ringbranders met elektronische ontsteking en u kunt direct en indirect grillen. Prachtige Outdoorchef gas bbq!

(Tijdelijk) Uitverkocht!

Wij leveren zo spoedig mogelijk!

DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

VRAGEN OVER DIT PRODUCT? E-MAIL ONS: info@bbqspecialist.nl

idealklarnapaypallcredit cardapple pay
Artikelnummer: TTPOC010577 Categorie:
Omschrijving
Specificaties
Reviews

Outdoorchef gas BBQ voor direct en indirect grillen

Deze Outdoorchef gas BBQ heeft 2 ringbranders met elektronische ontsteking en geïntegreerde draaibare EASY FLIP trechter voor direct en indirect grillen. De EASY FLIP trechter van de Outdoorchef gas bbq biedt u de mogelijkheid om de warmteverdeling op enkele seconden tijd van direct naar indirect te veranderen. Tegelijk verhindert de outdoorchef als intelligent beschermschild de schadelijke vet vlammen brand en ongewenste rookontwikkeling. Een enkele handeling volstaat om van direct naar indirect grillen, koken en bakken te wisselen: de EASY FLIP trechter omdraaien.

Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G

De gasboil barbecue Paris deluxe 570G heeft een eenvoudig, open design met opberging voor de gasfles. Ook beschikt hij over een bestekhouder. De Gasboil barbecue Paris deluxe heeft een gietijzeren kookplaats aan de zijkant, met een afdekplaat van graniet en handdoekhouder. De deksel heeft een houten handvat. De 4 blokkeerbare zwenkwielen zorgen ervoor dat de barbecue Paris Deluxe 570 G mobiel en stabiel is. Het uitneembare scharnierdeksel van RVS zorgt ervoor dat je open kan grillen en de deksel gemakkelijk kan openen en sluiten. Ook beschikt deze deksel over een geïntegreerde temperatuurmeter.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gasboil Barbecue Paris Deluxe 570 G” te beoordelen

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp