Top
Houtskool Kogelbarbecue
Nieuw
  • Houtskool Kogelbarbecue
214,95
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 2

Houtskool Kogelbarbecue Tepro, San Francisco


De Tepro kogelbarbecue San Francisco met praktisch inzetrooster-systeem. De bijpassende inzet accessoires, zoals pizzasteen , steakrooster , bakpan of de wok maken een eenvoudige uitbreiding van de barbecue mogelijk en vormen zo de basis voor onbeperkte en spannende barbecue experimenten. De bijpassende warmhoudroosters zorgen ervoor dat het vlees altijd op de juiste temperatuur blijft. 
Dus elk van uw barbecues is een bijzondere gebeurtenis. De San Francisco biedt naast haar mooie design doordachte oplossingen met eenvoudige bediening.

Kogelbarbecue met afneembaar inzetrooster


Het hart van de grill is de geïntegreerde multifunctionele grillroosterhouder met de mogelijkheid tot hoogteverstelling van het grillrooster.
Daarnaast biedt het geïntegreerde inzetrooster-systeem de mogelijkheid uw gasten te verrassen met verschillende manieren van voedselbereiding op de barbecue. Door het centrale inzetrooster te verwijderen kunnen verschillende inzet accessoires, zoals een pizzasteen, steakrooster, wok of bakpan, in het grillrooster gezet worden, waarmee de meest uiteenlopende grillgerechten bereid kunnen worden.

Door de speciale vorm van de 4 houtskoolhouders kunnen deze naar behoefte afzonderlijk of ringvormig als zogenaamde minion-ring geplaatst worden. Dit maakt ze uitermate geschikt voor de meest populaire directe en indirecte grillmethoden. Daarbij kunt u gemakkelijk de luchtcirculatie regelen door de ventilatieopeningen in het deksel maar ook in de vuurschaal. De temperatuur is gemakkelijk af te lezen door de geïntegreerde thermometer.


Als het barbecueën beëindigd is kunt u de ventilatiegaten van de barbecue sluiten en daarmee de houtskool doven. Zodra de barbecue is afgekoeld, kunt u de asopvangbak verwijderen en legen en daarmee is de barbecue weer klaar voor het volgende gebruik.

Vindt u deze kogelbarbecue te groot? Bekijk dan ook eens de Tepro Philadelphia!

Accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen. Zijn los bij te bestellen.Reviews (0)
Type de code over