Top
Kogelgrill Air F50
  • Kogelgrill Air F50
  • Kogelgrill Air F50
  • Kogelgrill Air F50
  • Kogelgrill Air F50
340,00
Verwachte levertijd: 2 dagenVoorraad: 3

Kogel BBQ van Rösle

De kogel BBQ no. 1 air F50 is de nieuwste aanwinst van het top merk Rösle. Het grilrooster van deze kogel BBQ heeft een diameter van 50 cm dit is 15% meer ruimte dan een normale 47 cm kogel BBQ van de concurrent. Door de hoogte van 84 cm van deze kogel BBQ heeft u een gegarandeerde ontspannen werkhouding aan de BBQ. Waarom deze BBQ?

Uniek Air Control Systeem

Deze bbq heeft een uniek en gepatenteerd air control systeem. Dit systeem zorgt voor een simpele en praktische bediening van het luchttoevoer systeem en vergemakkelijkt de uitname van de aslade met een draaiknop. Verder heeft de BBQ een deelbaar en opklapbaar rooster. Dit is ideaal voor het eenvoudig reinigen van de kogel BBQ of het aanvullen van de kolen. De kogel BBQ is gemaakt van de beste materialen, van porselein geëmailleerd staal met verstevigingen zorgen voor een super stevig apparaat.

innovatieprijs bbqsBBQ op kolen van unieke kwaliteit

Verder heeft de BBQ een deelbaar en opklapbaar rooster. Dit is ideaal voor het eenvoudig reinigen van de BBQ op kolen of het aanvullen van de kolen. De BBQ op kolen heeft een extra hoge gaar ruimte door de vorm van het deksel, zo wordt het braden van een kippetje een eitje! Zie ook onze speciale kiphouders. Door de positionering van de handgreep op het deksel wordt deze greep niet warm en kan je hem zonder handschoen vastpakken.

Nooit meer dat lastige vraagstuk: Waar laat ik mijn deksel ? Door dit unieke scharnier kunt u het deksel makkelijk openklappen. Verder heeft de BBQ op kolen een geïntegreerde deksel thermometer.  Deze perfect uitleesbare thermometer zit in het deksel, zo controleert u de temperatuur nog makkelijker!

Deze BBQ op kolen heeft de Home & Trend innovatie award ontvangen!Reviews (0)
Type de code over