Houtskool rookoven, Tepro Fairfax
€339.95
De levertijd van dit product is 3 tot 5 werkdagen
VOOR 15:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS*
DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S
VRAGEN OVER DIT PRODUCT? BEL ONS OP 0168 85 11 88
VOOR 15:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS*
DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S
€339.95
De levertijd van dit product is 3 tot 5 werkdagen
VOOR 15:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS*
DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S
VRAGEN OVER DIT PRODUCT? BEL ONS OP 0168 85 11 88
Houtskool rookoven Fairfax is een echte eye-catcher in uw tuin en brengt een geheel nieuwe culinaire ervaring.
De houtskool rookoven combineert verschillende bereidingsmogelijkheden. Zo kunnen aan de ene kant etenswaren traditioneel worden bereid op het grilloppervlak direct boven de gloeiende houtskool in de brandkamer. De Fairfax houtskool rookoven biedt ook een gezonde manier om te grillen, omdat door de bereiding in rook, vet en vloeistoffen niet in de vlam kunnen druppelen en zo schadelijke stoffen veroorzaken. Of het nu om conventionele of nieuwe grillmethoden gaat - de houtskool rookoven laat niets te wensen over. Op de geïntegreerde kookplaat op de deksel van de zij-brandkamer kunt u gelijktijdig met het roken soep of een ander gerecht in een pan koken. Dankzij de wielen kan de rookoven snel overal in de tuin of op het terras verplaatst en gebruikt worden. Uw familie en vrienden zullen genieten van de authentieke smaak van de gerechten uit de Fairfax!
Zelf vis roken? Aan de andere kant van de rookoven kan het vlees of vis ook worden gerookt in de rook van een vuur. In de kleinere en wat diepere brandkamer ontwikkelt zich rook bij het verbranden of gloeien van hout of rookhoutsnippers. Deze rook ontsnapt zijdelings en komt in de grotere rookruimte waarin de etenswaren zich bevinden. Zelf vis roken was nog nooit zo makkelijk. De rookhoutsnippers kunnen eenvoudig in de meegeleverde schaal worden gedaan. De weg van de rook wordt ondersteund door de schoorsteen in de houtskool rookoven.
De etenswaren worden voorzichtig gerookt bij een lage temperatuur van 80 ° tot 130 ° C en krijgen zo hun karakteristieke rooksmaak. Met de geïntegreerde thermometer in de deur kan de temperatuur in de rookkamer gemakkelijk in de gaten gehouden worden. De houtskool rookoven biedt verschillende manieren om zelf vis te roken, vlees of worst. Naast de optie om vis op haken te hangen of op een visrooster te plaatsen, bevat de rookruimte roosters waarop de worst of het vlees dat gerookt moet worden gemakkelijk kan worden geplaatst. Door zelf vis roken wordt de vis gelijkmatig gaar van alle kanten en behouden hun sappige textuur. Door uit verschillende soorten hout te kiezen kunt u nieuwe en onbekende smaken uitproberen. De aroma intensiteit van de rook kan worden geregeld door de ventilatiekleppen van de brandkamer.
Kenmerken
Rookkamer
Zij-Brandkamer
Deze houtskool rookoven heeft 2 jaar garantie bij niet-commercieel gebruik. Officiële Nederlandse Tepro garantie en service.
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Maak dan nú een account aan! Bovendien ontvang je direct een code t.w.v. 5% korting!
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.