Top
NIEUWS
Op deze pagina vindt u allerlei nieuws rondom BBQspecialist. Met onder andere nieuwe gave producten en de beste prijsacties!


28-5-2019: Vaderdag aanbiedingen!

 
Zondag 16 juni is het vaderdag! Daarom zijn er speciale aanbiedingen op BBQspecialist.nl! Benieuwd? Bekijk ze de eerste hier en de ander hier!  13-5-2019: Everdure nieuw in het assortiment!Everdure is sinds vandaag nieuw in ons assortiment! Stijlvol, kwaliteit en duurzaamheid: Dat is waar Everdure bbq's voor staan! Het merk is opgezet door de Britse chefkok Heston Blumenthal. Stijlvol, modern bbq'n doe je met Everdure. Bekijk hier het aanbod! 

 


8-5-2019 NIEUW: Leren bbq schort!

Gemaakt van gewaxt rundersplitleer. De leren bbq schort is geheel op maat te maken. 

verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden voorzien van diverse toevoegingen, zoals zakken, maar ook een naam of een bedrijfslogo. Bekijk hem hier
6-5-2019 BBQspecialist op Proef de Lente 2019Op zondag 5 mei 2019 was de tweede editie van Proef de Lente aan de Koeksedijk in Zevenbergen! Een dag vol van inspiratie voor de tuin, maar ook volop gezelligheid! 

Ook BBQspecialist was dit jaar weer van de partij, want bbq's horen uiteraard ook bij tuininspiratie. Dit jaar met speciale aanbiedingen en acties voor de LotusGrill rookvrije tafel bbq. 

Een geslaagde dag met veel gezelligheid! Tot volgend jaar Proef de Lente! 
1-5-2019 Milieuvriendelijk servies!

NIEUW: Eco friendly servies! Denk aan het milieu en gebruik dit unieke, milieuvriendelijke servies! Nooit meer wegwerpservies voor uw bbq-feest, degelijk en duurzaam servies waarmee u ook nog aan het milieu denkt! 

Daarnaast is het over een paar jaar verboden om plastic wegwerpproducten te kopen. Zorg dus dat u er op tijd bij bent en gebruik dit unieke, milieuvriendelijke
servies!     

Milieuvriendelijk bestek: vorken, lepels en messen, gemaakt van CPLA. CPLA is een duurzaam materiaal verzadigd uit PLA en talk. PLA is gemaakt van natuurlijke grondstoffen uit maiszetmeel, suikerbiet of suikerriet en de toevoeging van talk zorgt voor extra stevigheid en dat het materiaal tot 85 graden celcius bruikbaar is. Ideaal dus om te gebruiken bij het bbq'n! Bovendien is het materiaal volledig composteerbaar. 

Milieuvriendelijke borden, gemaakt van 100% Bagasse. Bij de productie van suiker uit suikerriet blijven de stengels over. Deze stengels worden verwerkt tot Bagasse. Een duurzaam materiaal dus uit onuitputbare bronnen. Volledig biodegradable en composteerbaar. 

Het duurzame bord heeft 3 vakken, dus ook ideaal voor verschillende soorten sausjes! 1-5-2019 Duurzaam Houtskool!


Etenswaren op een eerlijke en duurzame manier bereiden? Uw bbq ervaring naar een hoger niveau tillen en etenswaren smakelijker bereiden? 

The best BBQ Houtskool maakt dit allemaal mogelijk. Milieuvriendelijk houtskool afkomstig uit Namibië, 100% ecologisch, 0% ruiming van regenwoud. Gemaakt van Namibische Houtsoorten, die niet behoren tot de tropische houtsoorten waarvoor regenwoud gekapt moet worden.

Duurzaam houtskool wordt geproduceerd met behulp van eenvoudige methoden en technologieën, die ruimte bieden voor optimalisatie van veiligheid en arbeidsnormen. Hierdoor hebben arbeiders eerlijke en veilige werkomstandigheden.

Beste houtskool voor de bbq


Waarom The Best BBQ Houtskool? U draagt door het gebruik van dit duurzame houtskool bij aan een beter milieu. Daarnaast is dit milieuvriendelijke houtskool heel efficiënt. De bijzondere kwaliteit zorgt voor een snelle ontbranding en een lang aanhoudende en gelijkmatige gloed met hoge temperaturen. 

- Lange brandduur van 6-8 uur bij een dichte bbq;
- Lange brandduur van 4-5 uur bij een open bbq; 
- Kolen variëren in grootte van 80-120 mm en geven nauwelijks restassen af.