Top
OFYR Island Zwart 85-100
  • OFYR Island Zwart 85-100
  • OFYR Island Zwart 85-100
  • OFYR Island Zwart 85-100
  • OFYR Island Zwart 85-100
2.295,00
OFYR Island 85-100 Zwart gecoat staal 


Buitenkeuken kopen? Een betere keuze dan dit OFYR Island is er niet! Dit meubel heeft een hele gave uitstraling, en biedt alles voor het buiten koken. De vuurschalen bbq is ruim groot genoeg om de hele familie tegelijk van de lekkerste gerechten te genieten die op deze OFYR te bereiden zijn! 
Hout kan opgeslagen worden in de houtsopslag, met de bbq zelf daarboven. met een stevig snijvlak naast de bbq, en de praktische houder zorgen ervoor dat je al je bbq accessoires bij elkaar hebt op het OFYR Island!


Buitenkeuken met nauwelijks onderhoud Dit OFYR Island kan gemakkelijk het hele jaar door buiten staan, zonder afdekking. Zwart gecoat staal is oerdegelijk. Naar verloop van tijd wordt de kleur steeds meer een donkere roestlaag krijgen. Deze roestlaag beschermt tegen doorroesten. Hoe vaker de plaat van de OFYR gebruikt wordt, hoe beter hij bescherm wordt, doordat hij elke keer wordt ingesmeerd met olie. 

Het snijblok is verkrijgbaar in rubberwood en licht- en donker keramiek. Het snijblok van rubberwood moet na gebruik binnen worden bewaard. De planken van Keramiek kunnen altijd buiten blijven.

Vragen? Neem contact op met uw bbq specialist, wij leggen het graag helder aan u uit!


Reviews (0)
Type de code over