Top
OFYR Tafel BBQ
Nieuw
  • OFYR Tafel BBQ
  • OFYR Tafel BBQ
  • OFYR Tafel BBQ
  • OFYR Tafel BBQ
  • OFYR Tafel BBQ
  • OFYR Tafel BBQ
369,00

PRE ORDER NU: OFYR Tabl'O Tafel BBQ 


OFYR Tafel BBQ: hier is hij dan! Het stijlvolle en typische design van OFYR, nu ook op tafel onder de veranda. Geniet nu ook in de wintermaanden met de hele familie van de heerlijke gerechten die op deze kookeenheid te bereiden zijn. Laat ieder zijn eigen stukje vlees of vis bereiden op het tafel model bbq, of maak met de hele familie 1 grote maaltijd. Het kan allemaal met deze top kwaliteit kookeenheid van OFYR. 

Dé vervanger van de gourmetplaat


De Tabl'O tafel bbq van OFYR is dé vervanger van de gourmetplaat. Groot genoeg om tot wel 6 personen tegelijk te voorzien van de meest lekkere gerechten. 
Door de dubbelwandige OFYR Quick Starter die wordt meegeleverd bij aanschaf van OFYR Tabl’O is de tafel bbq snel op temperatuur. Geniet binnen 15 minuten van de heerlijke geuren van vlees, vis en groentes die bereid worden op dit tafel model bbq! 

De meegeleverde quick starter in combinatie met de briketten  zorgen ervoor dat de OFYR tafel bbq wel 3 uur lang op temperatuur blijft. Bovendien is de temperatuur gemakkelijk te regelen door The Tool, waarmee de ventilatieopeningen geopend of gesloten kunnen worden. The Tool kan ook gebruikt worden voor het verplaatsen van de kookplaat. 2 in 1 en extra veilig! 

BBQspecialist heeft er 8 weten te bemachtigen. 1 van deze 8 als eerst in huis hebben? Pre Order OFYR Tabl'O dan nu! 


BELANGRIJKE INFORMATIE:

De OFYR Tabl'O tafel bbq is een gloednieuw product en is pas vanaf begin november beschikbaar. Wij zullen u uiteraard op de hoogte stellen van de levertijd. Voor meer informatie omtrent het pre orderen en de tafel bbq zelf, kunt u uiteraard met ons contact opnemen. 
Reviews (0)
Type de code over