Top
OVER DE BBQ SPECIALIST

Het ontstaan van BBQspecialist.nl

Begin 2015 hebben de neven Willan de Geus en Bastin van Oers het plan opgevat om een webshop te starten in unieke BBQ's en BBQ accessoires. Het idee is ontstaan vanuit de gedachten dat er heel wat webshops zijn die goedkope BBQ's aanbieden die ook doorgaans exact hetzelfde assortiment bieden. Dit zonder verder toegevoegde waarde.


Vanuit de ervaring van Willian in de horeca is ervoor gekozen om met TOP kwaliteit BBQ producten, welke doorgaans voor de horeca ondernemers worden aangeboden, ook voor de particulieren beschikbaar te maken. Daarnaast kan Willian vanuit zijn enorme eigen ervaring als leidinggevende in diverse horecazaken én bij horeca groothandels als ISPC en Kruidenier ook veel bereidingstips en bbq recepten met de klanten delen. De hobbykok kan door TOP kwaliteit BBQ producten en deze bereidingstips heerlijke gerechten bereiden.  

Bastin van Oers is online marketing specialist en heeft al diverse succesvolle webshops in het tuin- segment opgezet. Onder andere www.zwembadenwebshop.nl en www.loungetuinmeubelenshop.nl. Een webshop als BBQspecialist.nl is daar een mooie aanvulling op.
Adresgegevens BBQSpecialist.nl:
Steenpad 21A
4797 SG Willemstad
0168-851188
KvK: 56515987
BTWnr: NL155431882B01
BIC Nummer: SNSBNL2A
IBAN/SEPA Nummer: NL35RBRB0826240844