Top
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
13% Korting
  • LotusGrill Classic Roestvrijstaal
  • LotusGrill Classic Roestvrijstaal
€ 195,00
170,00
per 1
Verwachte levertijd: 5 dagenVoorraad: 3

RVS LotusGrill houtskool BBQ

RVS LotusGrill rookvrije houtskool barbecue: simpel idee, groots effect! Je kunt nu altijd en overal waar je wilt barbecue‘n: op het balkon, op de patio, op de boot of op de camping - aan jou de keuze! De RVS LotusGrill rookvrije barbecue beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is. De ventilator wordt door een geï•ntegreerde batterij aangedreven waardoor het hetzelfde effect ontstaat als een blaasbalg.

De houtskool wordt door middel van brandpasta aangestoken en hierdoor is de barbecue snel gebruiksklaar. De aan/uit-knop fungeert tevens als een variabele temperatuurregelaar. Hoe meer lucht aan de houtskool wordt toegevoerd, hoe beter deze zal branden. De koude lucht wordt door de onderste sleuven aangezogen en door de luchtpijp naar het houtskoolreservoir geleid.

BBQ van roestvrijstaal én gemakkelijk te reinigen

Deze mooie BBQ van roestvrijstaal van LotusGrill is ook zeer gemakkelijk schoon te houden. Het roestvrijstaal grillrooster en de binnenste schaal van de bbq kunnen in de vaatwasser gereinigd worden. De lange sleuven van de buitenste schaal zorgen ervoor dat de ruimte tussen de binnenste en buitenste schaal met koude lucht wordt geventileerd en dat de hete lucht door de sleuven van de binnenste schaal kan ontsnappen. De buitenste schaal wordt dus nooit heet.

De LotusGrill rookvrije bbq van roestvrijstaal wordt geleverd inclusief handige draagtas, Je kunt de LotusGrill dus gemakkelijk overal mee naartoe nemen.

Eigenschappen:
- Rookvrij, het vet druipt niet op de houtskool
- Gezond, geen vorming van schadelijke stoffen
- gebruiksklaar binnen drie minuten!
- Temperatuurregeling met een elektrische ventilator. Geen gewapper meer met kranten
- Veilige roestvrijstaal barbecue, de buitenste schaal blijft koud waardoor er geen risico is op brandwonden
- Je kunt altijd en overal waar je wilt barbecue‘n: op het balkon, op de patio, op de boot of op de camping - inclusief handige draagtas
- Het grillrooster en de binnenste schaal kunnen eenvoudig in de vaatwasmachine worden gereinigd
- De LotusGrill kan eenvoudig worden gedemonteerd

Bestel nú deze prachtige trandy RVS LotusGrill!
LET OP: De verwachte levertijd voor dit product is wat langer dan de standaard levertijd van 1 werkdag.


Reviews (0)
Type de code over