Top
Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
 • Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
1.049,00
per stuk
Verwachte levertijd: 4 dagenVoorraad: 2

Keramische Safire BBQ ideaal voor slow cooking

Deze Saffire keramische BBQ heeft een rooster van 48 cm doorsnede. Deze Silver-versie is gemaakt met RVS banden en een RVS luchtregelkop. De Saffire keramische BBQ is eenvoudig te gebruiken en is zeer snel op temperatuur en daarmee uitermate geschikt voor slow cooking. De Saffire houtskool Grill & Smoker houdt warmte & vocht vast en dat is wat een keramische BBQ zo fantastisch maakt om op te koken. Door het slow cooking proces gebruikt deze houtskool grill ook nog eens weinig houtskool. 

Saffire grill voor optimale controle van de temperatuur

De Saffire houtskool grill heeft een unieke chipfeeder om veilig en makkelijk rookmot toe te kunnen voegen aan de gloeiende kolen. Zo krijgt u de lekkerste aroma's aan uw vlees, vis of groenten. De Saffire houtskool Grill & Smoker is geschikt om op te koken bij alle weersinvloeden zoals kou, regen en wind Dit heeft geen invloed op de temperatuur. Het geheim van de Saffire houtskool grill is controle van de temperatuur, dat is bij deze keramische bbq zeer constant.

Een groot verschil met de andere merken keramische BBQ's is de service & garantie op de Saffire. Lees deze op uw gemak door en overtuig uzelf van deze prima regeling. Deze garanties zijn alleen geldig bij de eerste eigenaar, deze wordt geregistreerd via ons als dealer. Dit type keramische BBQ is ook uitermate geschikt om in te bouwen in uw tuinmeubel of keukenblad.

Extra grote as capaciteit:

Dankzij een brede bodem onder de vuurkorf staan de interne onderdelen stabieler. Hierdoor is er ook meer ruimte voor as, zodat deze minder vaak hoeft te worden verwijderd.

 

RVS grillrooster- met scharnierdeur naar het vuur:

U kunt alle soorten spatels, borstels of schrapers gebruiken zonder zorgen over beschadiging of krassen op het porselein, zelfs wanneer u ze laat vallen op een harde ondergrond. De spijlen van het rooster liggen dichter bij elkaar om te voorkomen dat er voedsel doorheen valt.

Via de toegangsdeur kunt u bij het vuur zonder het rooster te verwijderen. Handig als u houtskool en blokken hout wilt toevoegen of verleggen.

 

Gegoten RVS Regelklep:

Nog een kenmerk bij uitstek van dit kamado-product. Gemaakt van massief gegoten 304 RVS! Hiermee stelt u heel precies de luchtstroom en grilltemperatuur in. Voor het eerst gemaakt van gegoten RVS door Saffire!Saffire Grill & Smoker large 19 inch Silverwordt compleet geleverd met:
 • Roosterverhoger
 • RVS rooster
 • Deflectorplaat voor low&slow BBQ
 • Aspook & chipfeeder
 • Voetjes om op te zetten

Let op: Tafel NIET INBEGREPEN!

Omdat dit een zeer bijzonder specialistische keramische BBQ is, is de levertijd afhankelijk van de voorraad. Wij informeren u graag over de actuele levertijden. Indien de BBQ aanwezig is leveren wij hem binnen enkele dagen bij u af, dit doen wij met speciaal transport om u te garanderen van een onbeschadigde Saffire BBQ. Afhalen na bestelling kan ook.


Reviews (0)
Type de code over