Top
Tafelbarbecue

Tafelbarbecue is een flexibele oplossing

Een tafelbarbecue is een flexibele oplossing voor op het balkon, boot, patio of zelfs binnen! Een tafelbarbecue is natuurlijk erg gezellig. Je kan met zijn allen lekker wat grillen en daarbij gewoon blijven zitten. Wil je wel op houtskool barbecueën, maar wil je geen rookontwikkeling? Kies dan voor de tafelbarbecue van LotusGrill.
De LotusGrill is te krijgen in verschillende maten: de Classic, XL en XXL. Sinds kort is er zelfs een Mini. Bekijk de verschillende mogelijkheden en kies degene die het best bij u past. 

Bbq tafelmodel van bijvoorbeeld Lotusgrill

BBQ tafelmodel van Lotusgrill is een trendy design tafel bbq. Bekijk bijvoorbeeld een mooi roestvrijstalen bbq tafelmodel, of de trendy Lila tafel bbq. Daarnaast heb je met de Lotusgrill geen rookontwikkeling omdat het vet en water uit het vlees niet op de kolen valt. Dit scheelt heel veel rook. Daardoor is deze BBQ tafelmodel uitermate geschikt voor op het balkon of zelfs binnen. Hij is daarnaast ook nog eens veilig, omdat de buitenste rand niet warm wordt. Dit voorkomt veel brandwonden. Bestel nú een bbq tafelmodel en deze wordt gratis thuisbezorgd!
LotusGrill XL Antraciet
LotusGrill XL Antraciet
Design tafelbarbeque LotusGrill XL antraciet. Prachtige antraciet bbq met grillrooster van 44 cm doorsnede. De LotusGrill XL is een uniek design tafelbarbecue en zal prachtig staan in uw tuin, balkon of patio!
€ 245,00
€ 215,00
LotusGrill XL rookvrije bbq Inclusief brandgel en houtskool
LotusGrill XL rookvrije bbq Inclusief brandgel en houtskool
Snel houtskool barbecueën? LotusGrill XL rookvrije barbecue is 44 cm in doorsnede. Hiermee is de LotusGrill XL ideaal voor groepen van 6 tot 10 personen. De houtskool bbq is binnen 3 minuten gebruiksklaar!
€ 208,00
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Rookvrije barbecue van LotusGrill. Je kunt nu altijd en overal waar je wilt barbecueën zonder schadelijke stoffen. Mooie LotusGrill Classic antraciet bbq welke binnen drie minuten gebruiksklaar is. Nú inclusief handige draagtas!
€ 200,00
€ 171,00
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
BBQ van roestvrijstaal. Rvs LotusGrill classic is een prachtige design houtskool BBQ voor in de trendy tuin of balkon. Bestel nú de rookvrije unieke rvs LotusGrill classic met een leuke korting!
€ 195,00
€ 170,00
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecueën op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 155,00
LotusGrill Classic tafel bbq
LotusGrill Classic tafel bbq
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecuen op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 145,00
LotusGrill Mini Tafel bbq
LotusGrill Mini Tafel bbq
Neem uw LotusGrill overal en handig mee naartoe met de nieuwe variant: LotusGrill Mini!
€ 109,00