Top
Everdure Gas Force 30 mbar
Nieuw
  • Everdure Gas Force 30 mbar
  • Everdure Gas Force 30 mbar
  • Everdure Gas Force 30 mbar
  • Everdure Gas Force 30 mbar
669,00

Stijlvolle buitenkeuken van Everdure, Force 30 mbar 


De stijlvolle bbq gas van Everdure is binnen 5 minuten gebruiksklaar en beschikt over 2 branders. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren!

Desgin bbq gecombineerd met kwaliteit 


Door de speciaal vormgegeven kap van de Everdure buitenkeuken circuleert de warmte uitstekend, wat voor een uitstekend gegaard grilleffect zorgt. 
De force is heel trendy en modern vormgegeven. Het grillrooster is 55x40 cm groot en is gemaakt van gietijzer, een beter materiaal om op te grillen is er niet. De Everdure Force heeft handige zijtafels, waar je al je bbq accessoires op kwijt kunt. 
Door de wieltjes is de gas bbq handig te verplaatsen, voorzien van remmen zodat deze design bbq altijd stevig blijft staan. De 2 kookzones zijn voorzien van temperatuurmeters, zodat de temperatuur in de Everdure goed in de gaten gehouden kan worden. 

Specificaties: 
- Kleur: grafiet 
- Grilloppervlak: 55x40 cm 
- 2 branders met 2 kookzones
- Gasaansluiting
- Verrijdbaar
- 2 zijtafels 

Everdure is een bbq merk, ontwikkelt door de Britse chefkok Heston Blumenthal. Deze trendy bbq's zijn gericht op de toekomst, geïnspireerd door het verleden. Everdure gas bbq's zijn duurzaam, kwalitatief zeer goed en prachtig vormgegeven. 


LET OP: Door de grootte van dit product, kan de levertijd wat langer zijn dan de normale levertijd van 1 werkdag. Neem even contact met ons op voor actuele informatie.


Reviews (0)
Type de code over