DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

Altijd snel geleverd!

logo bbqspecialist.nl oranje

Bezorgkosten en bezorging

Bezorgkosten en bezorging

BBQspecialist.nl werkt vanuit een aantal verschillende distributiecentra in Nederland en voor een enkel product in Duitsland. Vóór 15:00 uur besteld is in 90% van de gevallen drie tot vijf dagen erna al thuis bezorgt. Voor sommige producten zelfs al de volgende dag!

Wanneer de BBQ van uw keuze tijdelijk niet voorradig is zullen wij dit direct telefonisch of per mail aan u melden. Het is aan u of u kunt wachten tot de aangegeven termijn of dat u een BBQ elders gaat kopen. Uiteraard ontvangt u dan het geld van uw bestelling retour.

De verzendkosten voor alle bestellingen in Nederland zijn €4,95 voor bestellingen onder een bedrag van €100,00 Voor onze klanten uit België bedragen de verzendkosten €7,95 voor bestellingen onder een bedrag van €200,00. De verzendkosten voor klanten uit België zijn hoger, omdat wij deze bestellingen verzekerd verzenden. Wanneer de afmeting van de BBQ of het gewicht tot veel hogere verzendkosten leidt, houden wij ons het recht voor hier een extra bijdrage voor te vragen. Wij zullen uiteraard contact hierover opnemen en na uw akkoord de verzending al dan niet in gang zetten. Bij Belgische klanten kan de verzending helaas wat langer duren.

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp
De waardering van www.bbqspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.