VOOR 15:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS*

DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

logo bbqspecialist.nl oranje
Maak nú een account aan en ontvang  direct een kortingscode t.w.v. 5%!
KLIK HIER

Outdoorchef

Filter

Outdoorchef: buitenkeukens en gas bbq's van top kwaliteit

Het Zwitserse merk Outdoorchef staat bekend om haar top kwaliteit bbq's. Veel verschillende varianten, elk met unieke eigenschappen.

BBQ's van Outdoorchef zijn altijd snel en gemakkelijk in het gebruik, en beschikken daarnaast over unieke eigenschappen. Uniek is bijvoorbeeld het EASY FLIP systeem. Dit systeem maakt indirect, maar ook direct grillen mogelijk. Door de trechter in de grill om te draaien, verandert de manier van grillen. Door de trechter in de grill met de grote opening boven te leggen, grillt u indirect. Met de kleine opening boven, grill je direct.

Daarnaast hebben bijna alle buitenkeukens en gas bbq's een verstelbare kogel en een handige temperatuurregelaar, zodat de temperatuur in de Outdoorchef precies in te stellen is. Met de temperatuurmeter is de temperatuur gemakkelijk in de gaten te houden.

De buitenkeukens en gas bbq's zijn binnen 5 minuten gebruiksklaar, ideaal dus om na een lange, drukke werkdag nog even de bbq aan te steken!

Verfijn je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht:

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

Maak dan nú een account aan! Bovendien ontvang je direct een code t.w.v. 5% korting!

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp
cogcross-circle

Bedankt dat je onze website bezoekt!
Je kunt een bestelling plaatsen maar vanwege onze zomersluiting kunnen we je bestelling niet direct verzenden. Vanaf maandag 29 augustus zijn we weer aanwezig en kunnen we jouw bestelling in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,
Team BBQ Specialist