DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

Altijd snel geleverd!

logo bbqspecialist.nl oranje

Over ons

Na jarenlange ervaring in de horeca hebben we de intensie gekregen om een webwinkel te starten met kwaliteit BBQ 's en accessoires. Wij wensen onze klanten van A tot Z te begeleiden met een bestelling en net dat stukje meer te beiden. Daarbij vinden we persoonlijk contact, nadat u een on-line bestelling heeft geplaatst belangrijk. Wij houden u graag op de hoogte van de status van de zending en als er vragen zijn, dan beantwoorden we deze persoonlijk. 

BBQSpecialist betekend dat wij ons richten op  BBQ 's in diverse prijsklassen van hoge kwaliteit. Bekende merken, waar al velen gebruikers goede ervaringen mee hebben. Wij wensen niet te stunten met BBQ 's, waar de veiligheid en de kwaliteit niet van bekend zijn. 

Vertrouwen opbouwen in BBQSpecialist en de kwaliteit van onze BBQ 's staat voorop. 

De geschiedenis van BBQSpecialist

Nadat Willian de Geus als BBQSpecialist de klanten heeft overtuigd van de extra toegevoegde waarde van klanttevredenheid, heeft Dennis van Dongen het stokje op 1 november 2022 overgenomen. 

Al tientallen jaren staat Willian dag en nacht gereed om de horeca te voorzien van alle non-food artikelen. Dennis richt zich al jarenlang op consumenten. Dit was de kans voor Dennis om consumenten te bedienen met de kennis & expertise van Willian.

Dennis heeft al 35 jaar ervaring in de horeca. Tevens heeft hij al vele jaren ervaring met het bedienen van klanten. Zijn inspiratie is om zich te verplaatsen in de klant. In de zin van: "Wat wenst een klant en op welke wijze kunnen wij net dat beetje meer bieden dan andere aanbieders"

Mag ik me even voorstellen?

"Ik ben Dennis van Dongen en help u graag om de meest geschikte BBQ te vinden. Graag verzorgen we uw bestelling van A tot Z"

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp
De waardering van www.bbqspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.