DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

Altijd snel geleverd!

logo bbqspecialist.nl oranje

Informatie rondom garantie & retour

Informatie rondom garantie & retour

De wet koop op afstand zorgt er voor dat u zonder opgaaf van redenen de koop, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, ongedaan kunt maken.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bbqspecialist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Indien het artikel gebruikt, beschadigd of vervuild wordt geretourneerd, kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen. Bij beschadigde verpakking hebben we tevens het recht de terugbetaling in mindering te brengen, afhankelijk van de omvang van de beschadiging.

 Garantie

U heeft bij bbqspecialist.nl recht op de wettelijke garantie. De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere. Buiten de wettelijke garantie, zijn wij bereid om samen met u tot een oplossing te komen.

 Identiteit ondernemer

BBQspecialist.nl

Dennis van Dongen Holding BV
Vossendaal 41
4877AA Etten-Leur
info@bbqspecialist.nl
0168 234110
KvK: 56032935
BTW Nederland: NL851950437B01

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
BBQ Specialist
Tennislaan 3
4793DB Fijnaart

info@bbqspecialist.nl
0168 234111

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):


Besteld op:
Bestelnummer:
Datum ontvangst:
Hedendaagse datum:
Naam/namen koper(s):
Adres:


IBAN Rekening:
HandtekeningDatum:

Bovenstaande formulier kunt u d.m.v. "print screen" of d.m.v. het opsturen van de witdruk indienen.

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp
De waardering van www.bbqspecialist.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 17 reviews.