VOOR 15:00 UUR BESTELD IS MORGEN IN HUIS*

DÉ SPECIALIST OP HET GEBIED VAN BBQ'S

logo bbqspecialist.nl oranje
Maak nú een account aan en ontvang  direct een kortingscode t.w.v. 5%!
KLIK HIER

Keramische BBQ

Filter

Keramische BBQ Koop je bij de BBQspecialist

Keramisch BBQ'en: Stijlvol barbecueen in jouw achtertuin op een gave, gepersonaliseerde keramische bbq? Dat doe je met de BBQspecialist. Keramische barbecueen is erg hot door de vele mogelijkheden.

De voordelen van barbecueen op een keramische bbq:

  • Een keramische BBQ kan hitte zeer goed vasthouden en regulieren.  De keramische pot is er speciaal voor gemaakt om hitte extra goed vast te houden. Je kolen blijven extra lang warm, en bovendien blijft de temperatuur hetzelfde.
  • Een keramische bbq is volledig afsluitbaar. Zo behoud je rook, en creeer je de echte bbq smaak!
  • Een keramische bbq is heel veelzijdig: Roken, slow cooken, braden, grote stukken vlees grillen, stomen of bakken? Het kan allemaal met een keramische BBQ!
  • Een keramische bbq is het hele jaar door te gebruiken!

Een Keramische BBQ van Saffire of Big Green Egg

BBQspecialist heeft verschillende keramische bbq's in het assortiment zitten. De bekende Big Green Eggs zijn te krijgen in verschillende maten en geheel naar eigen smaak te personaliseren. Losse Green Egg, met onderstel of complete buitenkeuken met allerlei soorten tafels die te combineren zijn met de Keramische BBQ! Heeft u interesse in een Big Green Egg? Neem gerust contact met ons op, en vraag uw offerte vandaag nog aan!

De Saffire keramische bbq is de trend die uit Amerika is komen overwaaien. Gaaf design, verschillende kleuren. De Saffire is gemaakt van zeer hoogwaardige materialen, waardoor het een bbq is die uw hele leven meegaat.

Verfijn je zoekopdracht

Verfijn je zoekopdracht:

Wil je op de hoogte blijven van heerlijke BBQ bereidingstips, recepten en aanbiedingen?

Maak dan nú een account aan! Bovendien ontvang je direct een code t.w.v. 5% korting!

REGISTREREN
Klantenservice
Stuur via WhatsApp
cogcross-circle

Bedankt dat je onze website bezoekt!
Je kunt een bestelling plaatsen maar vanwege onze zomersluiting kunnen we je bestelling niet direct verzenden. Vanaf maandag 29 augustus zijn we weer aanwezig en kunnen we jouw bestelling in behandeling nemen.

Met vriendelijke groet,
Team BBQ Specialist