Top
BBQ op kolen

Houtskool bbq geeft de beste smaakbeleving

Een houtskool bbq geeft uiteraard de beste smaakbeleving. De Rösle BBQ bijvoorbeeld staat voor top kwaliteit barbecueën. Wil je heerlijk culinair barbecueën? Kies dan voor een Saffire keramische BBQ. Diverse smaakvariantjes zijn hiermee mogelijk. Een traditionele houtskool bbq geeft vaak veel rookvorming. Hierdoor is een houtskool bbq vaak niet toegestaan in een appartementencomplex en ook niet handig op een patio, boot of camping. Bekijk de stoere Amerikaanse BBQ of de rookvrije LotusGrill BBQ!

Kolen bbq met allerlei voordelen

De LotusGrill is de nieuwste kolen bbq met allerlei voordelen. De vrijwel reukloze kolen bbq heeft minimale rookvorming doordat het vet niet op het houtskool terecht kan komen. Verder is deze kolen bbq gebruiksklaar binnen 3 minuten en blijft de buitenste schaal koud, waardoor er geen risico is op brandwonden. Bestel nú een Lotusgrill kolen BBQ XL en u kunt barbecuen waar u maar wilt!
Everdure Cube
Everdure Cube
Compacte houtskool bbq van Everdure. Door zijn stijlvolle, slimme ontwerp is hij overal mee naartoe te nemen, en is er ruimte over voor het opbergen van bbq accessoires en etenswaren! Verkrijgbaar in verschillende kleuren.
€ 169,00
Lotus Gardengrill XXL Diepblauw
Lotus Gardengrill XXL Diepblauw
De nieuwste sensatie in BBQ land is de Lotus Gardengrill XXL. Met zijn grill oppervlakte van bijna 60 cm is het de grootste rookvrije BBQ verkrijgbaar. Nooit meer lang wachten tot u kunt BBQ'en.
€ 435,00
Saffire Keramische BBQ 19 inch/48 cm Large Silver editie
Saffire Keramische BBQ  19 inch/48 cm Large Silver editie
Saffire BBQ Silver versie is het summum van de keramische BBQ met RVS onderdelen en een unieke chipfeeder onderscheidt hij zich van alle andere kamado's!
€ 1.495,00
BBQ Smoker F50-S
BBQ Smoker F50-S
Rookoven Rösle om heerlijke grote stukken vlees en vis mee te kunnen roken. Grilloppervlakte van deze houtskool barbecue is 2 x 50 cm doorsnede en heeft een geïntegreerd waterbassin. Zelf heerlijk vlees bereiden op deze BBQ Smoker!
€ 429,00
Grillwagen Tepro Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Grillwagen Tepro
De stevige gigantische grillwagen Dallas is een echte all-rounder. Grillwagen met een groot grilloppervlak voor ideaal om met grotere groepen te barbecuen. De Dallas grillwagen van Tepro staat voor Duitse degelijkheid.
€ 270,00
€ 192,00
Lotus Gardengrill XXL Antraciet
Lotus Gardengrill XXL Antraciet
De nieuwste sensatie in BBQ land is de Lotus Gardengrill XXL. Met zijn grill oppervlakte van bijna 60 cm is het de grootste rookvrije BBQ verkrijgbaar. Ook bij deze Lotusgrill heeft u alle gemak van het super makkelijke en gebruiksvriendelijke startsysteem.
€ 435,00
LotusGrill XL Antraciet
LotusGrill XL Antraciet
Design tafelbarbeque LotusGrill XL antraciet. Prachtige antraciet bbq met grillrooster van 44 cm doorsnede. De LotusGrill XL is een uniek design tafelbarbecue en zal prachtig staan in uw tuin, balkon of patio!
€ 215,00
BBQ Houtskool F50
BBQ Houtskool F50
Rosle houtskool bbq & grill. Prachtige BBQ inclusief verchroomd bbq grillrooster. Het deksel van de Rösle houtskool bbq draait schuin weg.
€ 299,00
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Antraciet Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Rookvrije barbecue van LotusGrill. Je kunt nu altijd en overal waar je wilt barbecueën zonder schadelijke stoffen. Mooie LotusGrill Classic antraciet bbq welke binnen drie minuten gebruiksklaar is. Nú inclusief handige draagtas!
€ 200,00
€ 171,00
LotusGrill Classic tafel bbq
LotusGrill Classic tafel bbq
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecuen op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 150,00
BBQ Houtskool F50 Sport
BBQ Houtskool F50 Sport
BBQ met verwijderbare aspan. De F50 sport is een Rosle houtskoolbarbecue met praktisch scharnierend deksel. De temperatuur van de barbecue kan door het instellen van de luchttoevoer precies geregeld worden. Unieke houtskoolbarbecue!
€ 229,95
Pelletgrill Memphis Pro 18/0 Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Pelletgrill Memphis Pro 18/0
Pelletgrill Memphis Pro is dé perfecte pellet bbq van Rosle. De smaak van het houtvuur, snelheid van gas en aroma van smoker oven. De kerntemperatuur wordt constant gecontroleerd met de ITC intelligente temperatuurregeling TOP pellet bbq!
€ 3.899,00
Kogelgrill Air F50
Kogelgrill Air F50
BBQ op kolen van Rösle type no 1 air F50. Kogel BBQ met een gepatenteerd air control susteem om het gerecht optimaal te laten garen. Unieke kogel BBQ met de home & trend innovatie award.
€ 340,00
Kogelbarbecue F60
Kogelbarbecue F60
Rosle kogelbarbecue & grill, inclusief verchroomd grillrooster en houtskoolhouder. De thermometer, rail voor accessoires en afneembaar deksel maken deze kogelgrill makkelijk en praktisch in gebruik!
€ 399,00
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
LotusGrill Classic Roestvrijstaal
BBQ van roestvrijstaal. Rvs LotusGrill classic is een prachtige design houtskool BBQ voor in de trendy tuin of balkon. Bestel nú de rookvrije unieke rvs LotusGrill classic met een leuke korting!
€ 195,00
€ 170,00
Kogelbarbecue F60 Sport
Kogelbarbecue F60 Sport
Kogelbarbecue op houtskool met praktisch deksel. Door de grote ruimte van deze houtskoolbarbecue kan je ook grotere stukken vlees, zoals spareribs en kippen, grillen. Met de aspan is as makkelijk te verwijderen!
€ 329,00
Vuurhaard met grillfunctie
Vuurhaard met grillfunctie
Met de vuurhaard van Tepro maakt u de avond compleet! Door de grillfunctie ideaal voor na het bbq'n, met afneembaar vonkenscherm voor uw veiligheid
€ 99,95