Top
Lotus Gardengrill XXL Antraciet
  • Lotus Gardengrill XXL Antraciet
  • Lotus Gardengrill XXL Antraciet
  • Lotus Gardengrill XXL Antraciet
435,00
Verwachte levertijd: 1 dagVoorraad: 1

Lotus Gardengrill XXL 


De nieuwste sensatie in BBQ land is de Lotus Gardengrill XXL. Met zijn grill oppervlakte van bijna 60 cm is het de grootste rookvrije BBQ verkrijgbaar. 

Ook bij deze Lotusgrill heeft u alle gemak van het super makkelijke en gebruiksvriendelijke startsysteem, waarbij u binnen een aantal minuten de rookvrije BBQ op temperatuur heeft. Nooit meer lang wachten tot u kunt BBQ'en.

Met de handige wielen kunt u deze extra grote variant makkelijk door uw tuin rijden. De twee ventilatoren zorgen voor extra snelle aanjagen van de kooltjes. De rookvrije BBQ bestaat uit twee delen, waardoor hij ook gemakkelijk op op tafel neer te zetten is. Het extra grote grillrooster met grillplaatje zorgt ervoor dat er geen vet op de kolen loopt, dus vlam en rookvrij BBQ'en. Zoals alle Lotusgrills is ook deze rookvrije bbq in verschillende kleuren te krijgen.

Deze rookvrije bbq wordt nooit heet aan de buitenkant, is binnen enkele minuten gebruiksklaar en u heeft geen last van schadelijke roetstoffen bij uw eten!

Is deze Lotusgrill te groot voor u? Wij verkopen ook de Classic en de XL Lotus grill

Denk bij uw aankoop ook aan de brandpasta om te starten en de extra goede Lotus houtskool welke heter wordt en langer brand, en waarvan u bovendien minder nodig heeft.


Reviews (0)
Type de code over