Top
Ofyr Classic Concrete 85-100
  • Ofyr Classic Concrete 85-100
  • Ofyr Classic Concrete 85-100
  • Ofyr Classic Concrete 85-100
1.895,00

OFYR grill Classic Concrete 85-100

OFYR grill Classic Concrete is een prachtig object, ontworpen om in iedere omgeving te passen, ongeacht of de OFYR gebruikt wordt of niet. Ontsteek het vuur van de OFYR grill en ieder buiten zijn wordt een speciale beleving. De ringvormige bakplaat van de OFYR grill is gemaakt 12 mm dik staal. Gebruik de OFYR grill Classic als barbecue, plancha en vuurkorf door in het midden in de kegel haardhout te stoken. Op de ringvormige bakplaat kunnen groenten, vis en vlees heerlijk worden bereid.

Doordat u op een plaat grillt, in plaats van rooster kunt u ook gratineren en zelfs stomen door alcohol of wijn en bouillon over uw gerechten te sprenkelen. Zo kunt u zelfs kreeft en mosselen bereiden op de OFYR grill. Ook het bereiden van grote braadstukken en soepen is mogelijk op de OFYR grill Concrete. Hiervoor zet u een (gietijzeren) braadpan op de stalen bakplaat. Door de aard van het staal is de plaat ongevoelig voor krassen.

Betonnen vuurschaal in de tuin?

Met zijn stoere en tijdloze uiterlijk zorgt de OFYR Concrete voor een levendige verschijning in iedere buitenomgeving. Met de onderscheidende zwarte betonnen sokkel en kegel met hittebestendige matte lak kan het kooktoestel in alle weersomstandigheden buiten staan. De OFYR betonnen vuurschaal is weerbestendig en kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en gebruikt worden. Het staal van de OFYR is voorzien van een donkergrijze weerbestendige poedercoating. De betonnen vuurschaal heeft een vierkante stalen sokkel van 50 cm breed en 75 cm hoog, de stalen vuurkegel is 25 cm hoog waardoor de OFYR een werkhoogte heeft van 100 cm.

Bestel nú deze betonnen vuurschaal en u kunt morgen heerlijk bakken!Reviews (0)
Type de code over