Top
BBQ op kolen

Houtskool bbq geeft de beste smaakbeleving

Een houtskool bbq geeft uiteraard de beste smaakbeleving. De Rösle BBQ bijvoorbeeld staat voor top kwaliteit barbecueën. Wil je heerlijk culinair barbecueën? Kies dan voor een Saffire keramische BBQ. Diverse smaakvariantjes zijn hiermee mogelijk. Een traditionele houtskool bbq geeft vaak veel rookvorming. Hierdoor is een houtskool bbq vaak niet toegestaan in een appartementencomplex en ook niet handig op een patio, boot of camping. Bekijk de stoere Amerikaanse BBQ of de rookvrije LotusGrill BBQ!

Kolen bbq met allerlei voordelen

De LotusGrill is de nieuwste kolen bbq met allerlei voordelen. De vrijwel reukloze kolen bbq heeft minimale rookvorming doordat het vet niet op het houtskool terecht kan komen. Verder is deze kolen bbq gebruiksklaar binnen 3 minuten en blijft de buitenste schaal koud, waardoor er geen risico is op brandwonden. Bestel nú een Lotusgrill kolen BBQ XL en u kunt barbecuen waar u maar wilt!
OFYR Tafel BBQ
OFYR Tafel BBQ

OFYR Tafel BBQ heeft het stijlvolle en typische design van OFYR, nu ook op tafel onder de veranda. Geniet nu ook in de wintermaanden met de hele familie van de heerlijke gerechten die op deze kookeenheid te bereiden zijn.
€ 369,00
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
LotusGrill Classic Starterspakket (incl Brandpasta en Houtskool)
Tafel BBQ LotusGrill Classic is dé rookvrije barbecue van dit moment. Barbecueën op balkon, patio, boot of op de camping. De LotusGrill tafel houtskool BBQ beschikt over een gepatenteerd luchtcirculatiesysteem waardoor de temperatuur gemakkelijk te regelen is!
€ 155,00
LotusGrill XL Rookvrije BBQ Starterspakket
LotusGrill XL Rookvrije BBQ Starterspakket
Snel houtskool barbecueën? LotusGrill XL rookvrije barbecue is 44 cm in doorsnede. Hiermee is de LotusGrill XL ideaal voor groepen van 6 tot 10 personen. De houtskool bbq is binnen 3 minuten gebruiksklaar!
€ 229,00
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker.
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker.
Smoker in USA western stijl. Gave afsluitbare houtskool barbecue. Etenswaren kunnen traditioneel gegrild worden. Ook kan vlees in de bijrookkamer worden gerookt doordat zich hierin rook ontwikkeld door het verbranden van hout!
€ 160,00
€ 139,50
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker. Met afdekhoes
Tepro afsluitbare houtskool barbecue, smoker. Met afdekhoes
Smoker in USA western stijl. Gave afsluitbare houtskool barbecue. Etenswaren kunnen traditioneel gegrild en gerookt worden. Bestel de houtskool bbq nu met afdekhoes, de GOEDKOOPSTE van Nederland!
€ 169,50
€ 159,50
Grote Amerikaanse BBQ
Grote Amerikaanse BBQ
Grote houtskool barbecue smoker in USA western stijl. Trendy Amerikaanse BBQ met bijrookkamer en leuk rookkanaal als pijp op de bbq. Grote houtskool barbecue waarop je standaard kan barbecuen én waarop je vlees kan roken.
€ 250,00
€ 209,95
Grote Amerikaanse BBQ met Afdekhoes
Grote Amerikaanse BBQ met Afdekhoes
Grote houtskool barbecue smoker in USA western stijl. Trendy Amerikaanse BBQ met bijrookkamer. Met bijpassende hoes de GOEDKOOPSTE van Nederland!
€ 275,00
€ 257,00
Massieve Amerikaanse bbq smoker
Massieve Amerikaanse bbq smoker
Met de grootte, kracht en alle opties van deze USA western smoker was bbq'en met de hele familie nog nooit zo leuk en lekker!
€ 1.345,00
€ 1.099,00
Massieve houtskool barbecue met afdekhoes Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Massieve houtskool barbecue met afdekhoes
Met de grootte en kracht van deze USA western smoker was bbq'en met de hele familie nog nooit zo leuk en lekker! Nu met afdekhoes de GOEDKOOPSTE van Nederland!
€ 1.389,00
€ 1.120,00
Houtskool rookoven Fairfax
Houtskool rookoven Fairfax
Zelf vis roken of vlees met de houtskool rookoven Fairfax. Deze rookoven brengt een geheel nieuwe culinaire ervaring en combineert verschillende bereidingsmogelijkheden!
€ 340,00
€ 299,00
Houtskool barbecue/ smoker
Houtskool barbecue/ smoker
Smoker van Tepro, traditioneel grillen van etenswaren, met bijrookkamer voor het roken van vlees!
€ 319,00
€ 289,00
Grote Amerikaanse Houtskool Smoker incl. Hoes Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Grote Amerikaanse Houtskool Smoker incl. Hoes
Grote Amerikaanse BBQ, Tepro Milwaukee. Nu met afdekhoes! BBQ'en met de hele famillie is met deze houtskool smoker nooit meer een probleem. De gave western style maakt deze Amerikaanse bbq helemaal af!
€ 450,00
Houtskool grill No.1 Belly F50 zwart (Ø 50 cm)
Houtskool grill No.1 Belly F50 zwart (Ø 50 cm)
Het scharnier van de houtskool grill zorgt voor snel openen en sluiten van het deksel met één hand. De ergonomische hoogte van 80 cm zorgt voor een comfortabele werkhouding op de grill. De grote aslade zorgt ervoor dat de BBQ stofvrij blijft.
€ 169,00
Zware grillwagen Tepro Atlanta Dit product is tijdelijk niet leverbaar, wij verwachten snel weer nieuwe voorraad
Zware grillwagen Tepro Atlanta
Evenementen barbeque grillwagen. De stevige gigantische zware grillwagen Atlanta is een echte all-rounder. Deze zware grillwagen is niet alleen groot genoeg voor de XL familie, ook voor gebruik bij evenementen of partijen.
€ 131,50
Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
Saffire Keramische BBQ 19inch inbouw Silver
Saffire houtskool grill is een robuuste unieke keramische BBQ. De Saffire keramische BBQ is zeer snel op temperatuur en daarmee uitermate geschikt voor slow cooking. Dankzij een brede bodem onder de vuurkorf staan de interne onderdelen stabieler.
€ 1.049,00
Houtskool bbq grill Tepro Toronto
Houtskool bbq grill Tepro Toronto
Amerikaanse stijl bbq? Deze houtskool bbq grill heeft een afsluitbaar deksel om het vlees goed te kunnen laten garen. Bestel nú deze grillwagen!
€ 140,00
€ 119,00
Houtskool bbq grill met afdekhoes
Houtskool bbq grill met afdekhoes
Amerikaanse stijl bbq? Deze houtskool bbq grill heeft een afsluitbaar deksel om het vlees goed te kunnen laten garen. Nu met afdekhoes de GOEDKOOPSTE van Nederland!
€ 160,00
€ 142,00
Houtskool Kogelbarbecue
Houtskool Kogelbarbecue
Tepro houtskool kogelbarbecue. Verwijderd het inzetrooster en plaats verschillende bbq accessoires, om uw gasten te verassen met allerlei heerlijke grill gerechten!
€ 214,95
Kogelbarbecue met inlegrooster
Kogelbarbecue met inlegrooster
De grill van het merk Tepro is bedoeld voor elk barbecue-feest! Het praktische inzetrooster maakt de kogelbarbecue tot een echte allrounder!
€ 175,00
Houtskoolgrill XXL, Tepro Toronto
Houtskoolgrill XXL, Tepro Toronto
XXL barbecue met speciaal inzetrooster voor het verassen van uw gasten! Verwijder het inzetrooster voor nog meer mogelijkheden!
€ 250,00